Accessoires

Met DressYourDoll kan je kinderen leren naaien, met patronen werken en zelfs hun eigen ontwerpen realiseren! Maar een ontwerper in spe kan pas aan de slag als hij het juiste materiaal heeft. Hier vind je alle mogelijke accessoires voor je eigen naaiatelier.

DressYourDoll Mannequinpop


Voordat je met een patroon voor poppenkleertjes aan de slag kan, heb je uiteraard een model nodig, een mannequin. De DressYourDoll pop is ideaal om je eigen creaties te presenteren en te stylen. Op deze mooie en natuurlijk geproportioneerde witte mannequinpop presenteer je jouw creaties zoals in een echte winkel! Onze poppen worden verkocht met een standaard. De pop is 29 cm groot, net zo groot als Barbie. Bovendien zit ze in een prachtige doos die je ook als pashokje kan gebruiken.

Stofschaartje


Het DressYourdoll stofschaartje is ideaal voor kinderhandjes. Net zoals bij een echte stofschaar, knip je ook best je stoffen met het puntje van de schaar. Een must-have als je veel stoffen gaat knippen!

Patronen


Wil je zelf aan de slag gaan met ontwerpen, dan kunnen deze patronen je zeker helpen. Het enige wat je moet doen is de vormen uitdrukken en overtekenen op je stof. Zo heb je steeds de juiste maat voor jouw pop. Je kan kiezen tussen 2 setjes met verschillende kledingstukken. Een truitje of jurk, of liever toch een broek? Ze zitten allemaal in de setjes!