Over ons

DressYourDoll werd in 2009 opgestart door 3 enthousiaste vrouwen die hun expertises - textieldruk, patroonontwikkeling en mode - bundelden om een uniek concept te ontwikkelen: DressYourDoll. Ontwerpen voor kinderen werd mogelijk! In 2016 nam Verachtert het van hen over om DressYourDoll naar een nog hoger niveau te tillen.

Ons doel? Mode ontwerpen voor kinderen mogelijk maken


Onze waarden

In de eerste plaats is ontwerpen voor kinderen gewoon leuk. DressYourDoll wil jonge mensen, die geboren zijn in het digitale tijdperk, weer het plezier en de mogelijkheden laten ontdekken van een lapje stof, schaar, naald en garen.

Educatief spelen!

Ook de educatieve component is belangrijk. Onze producten bevorderen enkele vaardigheden op een speelse en uitdagende manier. Denk bijvoorbeeld aan creativiteit, geduld, fijne motoriek en oog-handcoördinatie. Wil jij ontwerpen mogelijk maken voor je kinderen? Ontdek onze poppen en de collectie in één van onze verkooppunten.

It's all about fashion!

 

Wat is mode?

Je eigen stijl vinden, creëren, combineren. Vrolijk, stijlvol, vintage, extravagant, stoer of volgens de stemming van de dag. In onze zelfmaak-modecollectie voor modepoppen vind je alle stijlen terug. Door te knippen, naaien en te combineren krijg je spelenderwijs inzicht in hoe een kledingstuk wordt gemaakt. DressYourDoll is met stip het meest innoverende, creatieve en inspirerende modeconcept voor kinderen vanaf 7 jaar!

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!